Tässä osiossa kerromme lisätietoja WordPressistä, mitä se maksaa ja saat vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Paljonko WordPress maksaa?

WordPress on ilmainen. Kustannukset syntyvät verkkotunnuksen eli domain ostamisesta ja webhotellista. Webhotelli ja domain-verkkotunnus ovat pakollisia, jotta voit käyttää wordpress.org -versiota ja julkaista verkkosivut nettiin. WordPressiin on tarjolla useita ilmaisia themes -teemoja sekä plugins -lisäosia. Teemoja on ilmaisia ja maksullisia.

Onko WordPress ilmainen?

Kyllä WordPress on ilmainen open source CMS eli vapaan lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä.

Paljonko verkkosivut maksaa?

WordPress verkkosivut itse tehtynä maksaa todella vähän, jopa alle 100 euroja. WordPress verkkisivuja tekevältä yritykseltä tilattu verkkosivut maksavat tuhansia euroja. Halvat verkkosivut, jotka voit ostaa tuhannella eurolla tai alle ovat sellaisia, joita kuka vaan meistä osaa rakentaa, ilman minkäänlaista osaamista tai taitoa.

Onko WordPress vaikea?

WordPress on aluksi hieman vaikea, koska käytön opettelu vie aikaa. WordPress käytön oppimisen jälkeen WordPress on helppokäyttöinen. Tästä syystä page builder teemat ovat suosittuja, koska ne ovat helppokäyttöisiä ja tekevät WordPress nettisivujen tekemisestä visuaalisesti miellyttävämpää.

Mikä on WordPress teema?

Teema määrittää WordPress verkkosivun ulkoasun. Teema vastaa sivuston ulkoasusta, eli visuaalisesta ilmeestä ja rakenteesta.

Mistä löytää WordPress footer?

Footer on verkkosivun alin osa. Sitä pystyt muokkaamaan teeman ”mukauta” osiosta.

Kuinka käyttää wordpress.org ?

wordpress.org käytät asentamalla WordPressin webhotelliin. Webhotellin kautta kirjaudut wordpressiin. Sen jälkeen voit rakentaa nettisivuja.

Kuinka lisätä kuvia WordPressiin?

Kuvien lisääminen wordpressiin käy monella tavalla. Mediakirjastossa sijaitsee kuvat. Sinne voit lisätä kuvia. Kuvien lisääminen onnistuu myös suoraan teeman sivujen muokkaamisen yhteydessä.

Kuinka lataa wordpressin?

WordPressin voit ladata omalle tietokoneelle (local) tai voit asentaa sen suoraan webhotelliin. Webhotellin kautta voit suoraan julkaista nettisivut näkyväksi nettiin.

Kuinka lisätä valikko wordpressiin?

Valikon lisääminen tehdään hallintapaneelin valikot osiosta. Sieltä voit luoda uuden valikon tai useita, joshaluat.


Tämän oppaan tarjoaa usersdelight.